Logitech G502 X Lightspeed review - Den bedste mus, bare trådløs!

 Logitech har altid været mit foretrukne valg af tilbehør til pc'en. G502x er ikke en skuffelse, og kunne sagtens blive min nye daglige driver! Det er en let mus med masser af funktioner og god ergonomi.

Musen ligger godt i hånden og minder meget om forgængerne med ledning. Den er udstyret med 13 knapper hvoraf de fleste kan konfigureres efter ønske. Knapperne er placeret let tilgængeligt under brug.

G502x lightspeed har op til 25.600 DPI som gør den utrolig præcis og med op til 140 timers batteritid skal den ikke lades op hver dag.

Den trådløse funktionalitet gør den utrolig fleksibel, men hver obs på at modtageren bør ligge inden for 20 cm for at få optimal ydelse uden afbrydelser. Virker dog også op til 2 meter væk!

Musen kan let lades op med samme ledning som modtageren også sidder i, således kan musen også bruges med ledning når den oplades. Dette betyder at musen kan fungere uden trådløs forbindelse, hvilket sikrer optimal brug også i situationer med dårlig forbindelse, ved f.eks. LAN-events eller brug i lufthavne.

Det er en meget let mus, således vejer den kun 99g hvilket for mig er lige let nok. Jeg savner ekstra vægte, som har været standard tilbehør til de mange forgængere af G502 med ledning og synes det ærgerligt der ikke er blevet plads til dette i den trådløse variant.

De basale knapper som højre klik og venstre klik har en lidt underlig trykfølsomhed ift. Ledningsvarianterne som i første omgang kan føles mærkelig. Scroll funktionen føles utilregnelig, når den står på langsom hastighed og tryk på scroll hjulet er stort set umuligt uden også at scrolle lidt hvis det går stærkt, men det er ikke noget der ikke også er tilfældet med ledningsvarianterne.

Alt i alt er det en habil mus som jeg godt kunne komme til at bruge til hverdag, men specielt pga. Vægten bliver det nok ikke min daglige driver når der skal spilles first person shooters.
G502x lightspeed ligger rigtig godt i hånden som tidligere generationer og kører suveræn rundt på glatte overflader. Puderne, som selvom de er hvide ser malplacerede ud er nogle af de glatteste jeg har oplevet af alle mus i g502 serien.

Anbefalet herfra hvis du er til lette trådløse mus og ikke går på kompromis med funktionaliteten og præcision!

Produktet er testet i samarbejde med Smartson, hvor produktet er købt til reduceret pris uden fortjeneste ved at lave bedømmelsen.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

How to get your TV recordings onto your computer.

ESET Mobile Security v3 Beta review!